Tadić: Ceo Zapadni Balkan mora u EU

Izvor: Vesti-online.com, 27.Mar.2010, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Ceo Zapadni Balkan mora u EU

Zemlje Jugoistočne Evrope koje na svojoj agendi imaju ulazak u Evropsku uniju treba da podržavaju jedne druge, da sarađuju i da jedna drugu ne zaustavljaju na evropskom putu, poručio je danas predsednik Srbije Boris Tadić u Briselu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Pogrešno je ne integrisati Balkan u EU

Izvor: Mondo, 27.Mar.2010

Apelovaću da se Evropska unija proširi na Zapadni Balkan, izjavio je danas novinarima predsednik Srbije Boris Tadić, koji učestvuje na Briselskom forumu nemačkog Maršalovog fonda.

Nastavak na Mondo...

Velika greška ako Z. Balkan ne uđe u EU

Izvor: Politika, 27.Mar.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će njegova glavna poruka na današnjem briselskom forumu biti apel da se ne odustane od integracije svih država Zapadnog Balkana u EU. Predsednik Srbije je, nakon susteta sa predsednikom EU Hermanom van Rompejom, istakao da bi bila „velika i nepopravljiva...

Nastavak na Politika...

Tadić: Neoprostivo bi bilo zaboraviti Balkan

Izvor: Deutsche Welle, 27.Mar.2010

Od brzih integracija u EU koristi će imati građani Zapadnog Balkana, ali i zemlje EU, smatra predsednik Srbije Boris Tadić. Srbija će insistirati na reformama, dovršetku saradnje sa Hagom i saradnji u regionu.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.