Svoj posao želimo da završimo pre kraja 2019.

Izvor: Akter, 10.Dec.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svoj posao želimo da završimo pre kraja 2019.

Premijer Aleksnadar Vučić izjavio je danas da je otvaranje poglavlja u pregovorima za članstvo u EU 14. decembra za Srbiju važan datum

Vučić je zahvalio komesaru za proširenje Johanesu Hanu što je na tom putu pomogao i poručio da Srbija svoj posao u budućem procesu želi da okonča pre 2019.

Želim da zahvalim i Evropskoj uniji i giospodinu Hanu, koga smatramo velikim  perijateljem >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Srbije. Danas smo reazgovarali o našim obavezama u budućnosti, o otvaranju poglavlja 14. decembra. To je važan dan za našu zemlju zbog toga što 14. kada budu otvorena prva poglavlja mi pokazujemo kao Srbija kakvom društvu želimo da pripadamo i šta je to što želimo da izgrađujemo u našoj zemlji", rekao je Vučić.

Dodao je da smo mnogo radili da bismo dovde došli, ali mnogo toga je tek pred nama, te da veruje da ćejo i na tom teškom i napornom poslu i dalje imati podršku Hana.

To sto nas očekuje nije ni jednostavno ni lako, primetio je premijer, ali i poručio: "Mi svoj posao želimo da završtimo pre kraja 2019. godine".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Želimo sve da završimo pre kraja 2019.

Izvor: B92, 10.Dec.2015

Premijer Aleksnadar Vučić izjavio je da je otvaranje poglavlja u pregovorima za članstvo u EU 14. decembra za Srbiju važan datum...On se zahvalio komesaru za proširenje Johanesu Hanu za to što je na tom putu pomogao i poručio da Srbija svoj posao u budućem procesu želi da okonča pre 2019. godine...Sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.