Sutra počinje Belgrade Venture Forum

Izvor: NaDlanu.com, 04.Nov.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje Belgrade Venture Forum

Belgrade Venture Forum, najveći inovacioni i investicioni forum na Balkanu, koji već treću godinu za redom dovodi investitore iz celog sveta da im predstavi inovativne tehnološke kompanije iz Srbije i regiona, u sredu će otvoriti ministar privrede, g. Željko Sertić, i g. Majkl Davenport, Šef delegacije EU u Republici Srbiji.

Više od 50 investitora iz preko 15 zemalja, koji upravljaju fondovima vrednim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << više od milijardu evra i spremni su da investiraju od 25.000 do više miliona evra po kompaniji, imaće prilike da vide 29 najkvalitetnijih ideja iz čak 11 zemalja. Ove inovativne firme dobiće priliku da steknu neprocenjivo iskustvo, vredne kontakte sa investitorima i partnerima, kao i da dobiju novac koji će im pomoći u daljem razvoju. Pre nastupa na Forumu, preduzetnici su od organizatora dobili tronedeljnu interaktivnu obuku kako da svoj nastup unaprede i predstave se na najbolji mogući način. Ova obuka je održana uz podršku Ambasade SAD u Srbiji, dok su ceo skup podržale domaće i strane institucije, kao i ugledne svetske i domaće kompanije kao što su Microsoft, Samsung, IBM, Coca-Cola, Nestle, Erste, Bambi, SBB i druge.

Tokom protekle dve godine se preko 70 inovativnih projekata borilo za investicije, a od njih je više od deset uspelo da dobije od nekoliko desetina do nekoliko stotina hiljada evra za svoj dalji razvoj i osvajanje globalnog tržišta.

TrećiBelgrade Venture Forum će, pod sloganom Innovations For The World,biti održanu Hotelu Metropol Palace, od 5. do 7. novembra.

Detaljne informacije o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu Belgrade Venture Foruma.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najveći investicioni forum na Balkanu počinje sutra u Beogradu

Izvor: Blic, 04.Nov.2014

Belgrade Venture Forum, najveći inovacioni i investicioni forum na Balkanu, koji već treću godinu za redom dovodi investitore iz celog sveta da im predstavi inovativne tehnološke kompanije iz Srbije i regiona, sutra će otvoriti ministar privrede Željko Sertić i Majkl Davenport, šef delegacije...

Nastavak na Blic...

MILIONSKE INVESTICIJE: Sertić i Devenport otvaraju najveći investicioni forum na Balkanu!

Izvor: Kurir, 04.Nov.2014

Belgrade Venture Forum, najveći inovacioni i investicioni forum na Balkanu, koji već treću godinu za redom dovodi investitore iz celog sveta da im predstavi inovativne tehnološke kompanije iz Srbije i regiona, u sredu će otvoriti ministar privrede Željko Sertić, i Majkl Davenport, šef delegacije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.