Struja i komunikacije u Srbiji najjeftinije u Evropi

Izvor: EurActiv Srbija, 28.Jun.2011, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Struja i komunikacije u Srbiji najjeftinije u Evropi

U Srbiji su cene struje, gasa i drugih goriva, kao i troškovi poštanskih usluga, telefona i faksa i održavanja ličnih vozila najniži među 37 evropskih zemalja, objavio je 28. juna evropski statistički zavod Eurostat. Međutim, cene obuće, odeće i potrošačke elektronike su sasvim blizu proseka EU i više nego u većini zemalja regiona.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evrostat: Struja i telefoniranje najjeftiniji u Srbiji

Izvor: EMportal, 28.Jun.2011

U Srbiji su cene struje, gasa i drugih goriva, kao i troškovi poštanskih usluga, telefona i faksa i održavanja ličnih vozila najniži među 37 evropskih zemalja, objavio je danas evropski statistički zavod Evrostat.

Nastavak na EMportal...

Struja i telefoniranje najjeftiniji u Srbiji

Izvor: Capital.ba, 28.Jun.2011

BRISEL, U Srbiji su cijene struje, gasa i drugih goriva, kao i troškovi poštanskih usluga, telefona i faksa i održavanja ličnih vozila najniži među 37 evropskih zemalja, objavio je danas evropski statistički zavod Evrostat. Cijene obuće, odjeće i potrošačke elektronike u Srbiji su blizu prosjeka...

Nastavak na Capital.ba...

Evrostat: Struja i telefoniranje najjeftiniji u Srbiji

Izvor: Blic, 28.Jun.2011

BEOGRAD - U Srbiji su cene struje, gasa i drugih goriva, kao i troškovi poštanskih usluga, telefona i faksa i održavanja ličnih vozila najniži među 37 evropskih zemalja, objavio je danas evropski statistički zavod Evrostat. ..Cene obuće, odeće i potrošačke elektronike u Srbiji su blizu proseka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.