Sto dana Informacionog kutka Evropske unije

Izvor: juGmedia, 26.Nov.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sto dana Informacionog kutka Evropske unije

NIŠ – Tokom 100 dana rada EU Info kutak ostvario je saradnju sa svim republičkim i gradskim i opštinskim institucijama a cilj im je da nastave da šire mrežu uspešnih profesionalnih partnerstava.

EU info kutak Niš (EU Information Point Nis – EUIP) je mesto na kome građani mogu da dobiju tačne i relevantne informacije o Evropskoj uniji, njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << institucijama, programima i fondovima kao i o mogućnostima koje Srbija i njeni građani imaju u toku procesa pridruživanja.

Cilj EUIP jeste upoznavanje i povezivanje svih zainteresovanih strana sa procesom evropskih integracija, kao i promovisanje različitosti i interkulturalne saradnje kako u Južnoj Srbiji tako i širom Evrope.

„Nadamo se da ćemo početkom naredne godine u saradnji sa Gradom Nišom otvoriti i prostor EUIP-a dostupan za javnost gde bi građani dobili mesto u gradu ne samo namenjeno informisanju o EU već i mesto gde mogu da ostvare svoje kreativne ideje, izjavio je koordinator Milan Stefanović

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.