Srpski fića (ne) osvaja svet

Izvor: S media, 26.Jun.2012, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpski fića" (ne) osvaja svet

Ipak, nije izvesno da li će fabrika iz Srbije uspeti da izveze dovoljnu količinu automobila koja bi zadovoljila apetite italijanskog giganta, što je podgrevalo priče o kašnjenju proizvodnje.

Inače, model „fijat 500“ je u Americi tokom 2011. umesto planiranih 50.000 prodala samo 19.769 automobila.

Novi Picasso C4

BMW M4 za 2014.

Naš "fića" će moći da čita SMS

Početak proizvodnje dolazi u prilično nepovoljnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trenutku, kada prodaja novih automobila na evropskim tržištima opada, a upravo je tržište Evropske unije prva destinacija na koju bi novi model trebalo da se izvozi do kraja ove godine.

Zbog pada tražnje u Evropi, ova kompanija odlučila je da revidira ovogodišnji plan investicija sa 7,5 na 7 milijardi evra, smanjujući isključivo ulaganja u proizvodnju u evropskim zemljama.

Izvor:Blic foto:Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.