Sredstva EU za četiri opštine Pomoravlja i Resave

Izvor: Blic, 26.Mar.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sredstva EU za četiri opštine Pomoravlja i Resave

Četiri od šest opština Pomoravlja i Resave dobiće sredstva Evropske unije za uvođenje evropskog modela u funkcionisanju lokalnih samouprava, kao i poboljšanje njihove efikasnosti.

Reč je o programu "Exchange 3", koga organizuje Stalna konferencija gradova i opština, a sredstva za projekte će dobiti Ćuprija, Despotovac, Paraćin i Svilajnac, rečeno je danas Tanjugu u Pomoravskom upravnom okrugu u Jagodini.

Potpredsednik Vlade Srbije zadužen za evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << integracije Božidar Đelić rekao je juče da će u okviru programa "Exchange 3", 56 gradova i opština iz Srbije učestvovati u realizaciji 38 projekata koje će sa šest miliona evra finansirati EU, dok će oko 800.000 evra biti izdvojeno iz budžeta lokalnih samouprava.

Potpisivanje ugovora o realizaciji projekata obavljeno je juče uz prisustvo potpredsednika Đelića i šefa delegacije EU u Srbiji Vensan Dežera.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SREDSTVA EU ZA ČETIRI OPŠTINE POMORAVLJA I RESAVE

Izvor: Kurir, 26.Mar.2011

JAGODINA - Četiri od šest opština Pomoravlja i Resave dobiće sredstva Evropske unije za uvođenje evropskog modela u funkcionisanju lokalnih samouprava, kao i poboljšanje njihove efikasnosti. Reč je o programu "Exchange 3", koga organizuje Stalna konferencija gradova i opština, a sredstva za projekte...

Nastavak na Kurir...

EVROPA NA KRAJU TUNELA

Izvor: Kurir, 27.Mar.2011, 09:44

BEOGRAD - Gde je Evropa, a gde smo mi? Nekima će kroz glavu proći rečenica: hiljadama kilometara daleko. Ipak, nije tako. Kurir je pitao stručnjake iz oblasti ključnih za evrointegracije za komentar o napretku naše zemlje ka EU..BEOGRAD - Gde je Evropa, a gde smo mi? Nekima će kroz glavu proći...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.