Sankcije Belorusiji na nagovor EU

Izvor: OkRadio.rs, 28.Mar.2013, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sankcije Belorusiji na nagovor EU"

Ambasador Stojan Jevtić kaže da je Srbija bila prinuđena da Belorusiji uvede sankcije, pošto je na to bila obavezana ugovorom o slobodnoj trgovini s EU. Jevtić je beloruskoj državnoj novinskoj agenciji "Belta" rekao da Srbija smatra da je politika uvođenja sankcija pogrešna i da je predsednik Nikolić to priznao tokom svoje posete Minsku, prenosi "Blic". "Srbi su deset godina patili pod sankcijama celog sveta, a ne samo Evropske unije. Mi znamo koliko je teško živeti pod sankcijama i da ova metoda uticanja na neku zemlju ne može da proizvede nikakve rezultate. Sve može da se reši na miran...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Sankcije Belorusiji na nagovor EU

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2013

Ambasador Srbije u Belorusiji Stojan Jevtić kaže da je Srbija bila prinuđena da uvede sankcije toj zemlji, pošto je na to bila obavezana ugovorom o slobodnoj trgovini s EU.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.