Sa medijima o saradnji srpskog i rumunskog Banata

Izvor: KovinEkspres.rs, 19.Sep.2011, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa medijima o saradnji srpskog i rumunskog Banata

Povodom održavanja međunarodne naučne konferencije „ Jačanje konkurentnosti i ekonomske povezanosti istorijskog Banata – SCEBB“, u Regionalnoj privrednoj komori Pančevo će biti održana 21. septembra 2011. godine (sreda) konferencija za medije. Povod je realizacija projekta „Prekogranična inicijativa za istraživačke i razvojne aktivnosti, saradnju privrede i naučno obrazovnih institucija, u srpskom i rumunskom istorijskom Banatu, kao doprinos unapređenju konkurentnosti i regionalnom identitetu, u skladu sa EU standardima  koji finansira EU, u okviru programa prekogranične saradnje Rumunija – Srbija. Međunarodna naučna konferencija će se održati u periodu od 28 - 29. septembra 2011. godine u hotelu Villa Breg, u Vršcu. Na konferenciji će biti predstavljeni naučni radovi brojnih eksperata iz zemlje i inostranstva, sa ciljem da se pruži podrška ekonomskom razvoju na teritoriji istorijskog Banata. Učesnici konferencije su Dragan Bosilj, predsednik RPK Pančevo i Dr Nataša Bogavac-Cvetković, Fakultet za poslovne studije, Megatrend Univerzitet Beograd.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Panel o ulozi civilnog društva na putu ka EU

Izvor: EurActiv Srbija, 19.Sep.2011

20.09.2011, Delegacija Evropske unije u Srbiji, Beograd - . U okviru projekta za jačanje dijaloga organizacija civilnog društva Srbije i EU 20. septembra u 17.00 biće održana panel diskusija pod nazivom "Uloga civilnog društva na putu ka EU" u Domu omladine (Makedonska 22, sala Amerikana).. Opširnije..

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.