SRS: Cilj EU da se zadužujemo

Izvor: B92, 06.Mar.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Cilj EU da se zadužujemo

Beograd -- Potpredsednik SRS Zoran Krasić kaže da je patriotski blok, koji čine SRS, Obraz i pokret Naši, jedini koji zemlju može izvući iz zaduženosti saradnjom s Rusijom

Krasić je tokom obilaska Zaječara i Bora kazao da je "cilj EU da se Srbija i dalje zadužuje i da u njoj sve stane" i dodao da će "ko bude glasao za srpske radikale, Vojislava Šešelja, i Kosovo i Rusiju, imati para".

"Već 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina, otkako nas na silu teraju u EU, narod sve teže živi. Industrija ne radi, sprovedena je pljačkaška privatizacija, prezaduženi smo. Prema sporazumu zaključenom sa EU, Srbija se svake godine odriče 300 miliona evra. Ako pobede proevropske stranke, neće više biti sporazuma o slobodnoj trgovini sa Ruskom Federacijom, neće biti ni Južnog toka", kazao je Krasić, a preneo SRS.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRS: Patriotski blok zaustavalja propadanje

Izvor: RTS, 06.Mar.2014

Patriotski blok, koji pored SRS-a čine "Obraz" i "Naši", jedina je snaga na političkoj sceni Srbije koja saradnjom sa Rusijom može izvući zemlju iz prezaduženosti i daljeg propadanja, kaže potpredsednik radikala Zoran Krasić...Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić rekao je da je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.