Rusija crnom listom odgovorila na sankcije EU

Izvor: 011vodič.com, 30.Maj.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija crnom listom odgovorila na sankcije EU

„Mi bismo želeli da se uzdržimo od komentarisanja imena ljudi kojima je zabranjen ulazak u Rusku Federaciju, iako su se njihova imena pojavila u nekim medijima. Istovremeno, potvrđujemo da su slične liste predate našim evropskim partnerima“, rekao je zvaničnik.
On je precizirao da je Rusija uvela ove restrikcije isključivo kao recipročnu meru postupcima EU.
„Odgovor nekim evropskim zemljama koje traže objašnjenje zašto su ova imena stavljena na listu osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kojima je zabranjen ulazak u Rusiju je jednostavan — to je urađeno kao odgovor na sankcije koje su Rusiji uvele neke zemlje EU predvođene Nemačkom“, kazao je taj zvaničnik.
Sputnik
The post Rusija crnom listom odgovorila na sankcije EU appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSIJA UVELA KONTRASANKCIJE: Moskva poslala Briselu crnu listu nepoželjnih osoba

Izvor: Kurir, 31.Maj.2015, 08:42

Zvanično nije objavljeno kome je tačno zabranjen ulazak u Rusiju, ali jasno je rečeno da je to odgovor na sankcije koe je uvela EU..MOSKVA - Rusija je zemljama EU poslala spisak osoba kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, ali nije htela da objavi imena sa liste, izjavio je danas visoki zvaničnik ruskog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.