Renci pozdravio otvaranje poglavlja

Izvor: Akter, 19.Dec.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renci pozdravio otvaranje poglavlja

Italijanski premijer Mateo Renci izrazio je danas, po završetku samita lidera EU u Briselu, zadovoljstvo zbog otvaranja prvih poglavlja u pristupnim pregovorima Evropske unije i Srbije i ukazao na potrebu da se čitavom regionu Balkana posveti više pažnje

"Veoma sam zadovoljan što je Evropska komisija u ponedeljak zvanično otvorila prva poglavlja u pregovorima sa Srbijom, za šta se Italija aktivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << zalagala", istakao je Renci na konferenciji za štampu u Briselu, a prenela je agencija ANSA.

Premijer Italije je ukazao i na posvećivanje pažnje čitavom Balkanu, "kako po pitanju priliva izbeglica, kao i po pitanju opasnosti od ekstremizma i radikalizacije jednog dela regiona."

"Balkan je područje koje je veoma uključeno u naše inicijative", istakao je Renci.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Renci pozdravio otvaranje poglavlja sa Srbijom

Izvor: Blic, 19.Dec.2015

Italijanski premijer Mateo Renci izrazio je u petak, po završetku samita lidera EU u Briselu, zadovoljstvo zbog otvaranja prvih poglavlja u pristupnim pregovorima Evropske unije i Srbije i ukazao na potrebu da se čitavom regionu Balkana posveti više pažnje...- Veoma sam zadovoljan što je Evropska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.