Rekonstrukcija Omladinskog stadiona privodi se kraju

Izvor: juGmedia, 30.Nov.2012, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija Omladinskog stadiona privodi se kraju

PIROT – U okviru prekograniče saradnje Srbije i Bugarske u toku je rekonstrukcija Omladinskog stadiona. Vrednost radova koje finanasiraju IPA fondovi EU je 250.000 evra.

Na novom Omladinskom stadionu će proslavljeni košarkaški trener Svetislav Kari Pešić, koji je upravu na ovom stadionu načinio prve korake, otvoriti Međunarodni trening Centar >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za košarkaše.

“Omladinski stadion je poslednjih nekoliko godina dosta ruiniran, zarastao je u korov i uopšte se nije koristilo. Sada taj prostor

renoviramo u okviru prekogranične saradnje sa bugarskim gradom Pravecom u okviru projekta “Promocija prekogranične saradnje kroz razvoj socijalno sportske infrastrukture u opštinama Pirot i Pravec”, kazao je koordinator projekta i direktor Sportskog centra Nenad Đorđević.

Rok za završetak rekonstrukcije Omladinskog stadiona je krajem januara iduće godine.

 (Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.