Razmena iskustva za mala i srednja preduzeća sa kolegama iz EU

Izvor: JužneVesti.com, 09.Mar.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmena iskustva za mala i srednja preduzeća sa kolegama iz EU

Privrednici sa juga Srbije mogu da se prijave i učestvuju u programu Evropske komisije koji podrazumeva višemesečnu razmenu iskustava vlasnika i zaposlenih malih i srednjih preduzeća sa kolegama iz Evrope.

EU je trenutno otvorila anketu, prikuplja i sastavlja listu zainteresovanih kompanija koje bi učestvovale u razmeni.

Kako ova faza programa (testiranje) traje do kraja leta 2017. bilo bi dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da se naši privrednici obaveste što pre kako bi možda iskoritili priliku - poručuju iz Kancelarije za južnu Srbiju u Briselu.

Kako je pojašnjeno u kratkom videu, biznis je zbog slobodnog kretanja, interneta i brzog protoka informacija postao globalan i potencijalne mušterije se mogu naći u različitim delovima sveta.

Zbog toga je EU osmislila program “MobilisseSME” u kojem privrednici mogu da razmenjuju iskustva, biznis ideje, upoznaju nova tržišta ili jednostavno rade na usavršavanju stranih jezika.

Prijave za sve koji su zainteresovani za ovaj program otvorene su još nekoliko meseci, a jednostavna anketa se popunjava - ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.