Radoslav Milenković gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoslav Milenković gost Novog dana

Novi dan u temi jutra o otvaranju dva poglavlja u pregovorima Srbije o članstvu u EU. Štampu listamo sa glumcem Radoslavom Raletom Milenkovićem.

Šta Srbija dobija otvaranjem još dva poglavlja u pregovorima o članstvu u Evropskoj uniji? To su poglavlja 29 i 7 koja se tiču carinske unije i intelektualne svojine. Šta to znači za Srbiju, šta će uspešno zatvaranje ovih poglavlja doneti njenim građanima i ima li razloga za strah od otvorenog evropskog tržišta robe >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i usluga? O tome u temi jutra govori Nataša Dragojlović, koordinatorka Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji.

Aktuelna društveno politička dešavanja kroz naslove u štampi komentariše glumac i reditelj Radoslav Rale Milenković.

Na maloj sceni "Raša Plaović" Narodnog pozorišta premijerno će biti prikazana diplomska plesna predstava "Nušić Triptih" u izvođenju i koreografiji prve generacije studenata Instituta za umetničku igru svih odseka i u koreografijama dva najznačajnija i respektabilna domaća i evropska koreografa Isidore Stanišić i Mačeja Kuzminskog. Tim povodom gošće Novog dana su Isidora Stanišić i Katarina Bućić, jedna od studenata koji učestvuju u ovoj predstavi.

Na Svetski dan muzike poklanjamo vam intervju sa Milanom Muminom, frontmenom grupe Love Hunters, koja ove godine slavi 30 godina od osnivanja.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.