RAZUMEM MISTERIJE SVEMIRA, ALI NE I TRAMPOVU POPULARNOST: Hoking ne shvata Donaldov uspeh

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZUMEM MISTERIJE SVEMIRA, ALI NE I TRAMPOVU POPULARNOST: Hoking ne shvata Donaldov uspeh

Britanski astrofizičar Stiven Hoking može da razume kako funkcioniše svemir, ali nikako ne može da shvati popularnost Donalda Trampa.

Hoking je za televiziju Aj-Ti-Vi rekao da je Tramp "demagog koji se izgleda poziva na najmanjeg zajedničkog sadržioca".

Poznati naučnik je apelovao na birače u Velikoj Britaniji da glasaju za ostanak u EU na referendumu koji će se održati 23. juna.

Ostanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Velike Britanije u EU može da osigura neophodna sredstva za podršku nauke, ekonomije i bezbednosti, rekao je on.

- Prošlo je to vreme kada smo mogli sami protiv celog sveta, moramo da budemo deo velike porodice naroda, zbog naše bezbednosti i trgovine - rekao je Hoking.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.