Putin: Ne smemo dozvoliti odnos nepoštovanja prema nama

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ne smemo dozvoliti odnos nepoštovanja prema nama

14.08.2014. - Na Krimu savetovanje s poslanicima Državne dume

 

Predsednik Rusije na Jalti održava savetovanje s poslanicima Državne dume. Glavne teme Putinovog govora su aktuelna za Rusiju pitanja: sankcije SAD i EU, razvoj Krima i rat na jugoistoku Ukrajine.

Predsednik Rusije je izjavio da se zemlja mora usredsrediti na pitanja razvoja, ne sme dozvoliti da bude izolovana od sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << i mora razvijati odnose s partnerima.

„Moramo mirno, dostojanstveno i efikasno graditi našu zemlju, ne smemo se izolovati od ostalog sveta, ne smemo prekidati odnose s partnerima, ali ne smemo ni dozvoliti odnos nepoštovanja prema nama“, rekao je predsednik na Jalti.

O situaciji u Ukrajini predsednik Rusije je rekao: „Pažljivo pratimo šta se tamo dešava. Postavljamo pitanja ukrajinskom rukovodstvu i svetskoj zajednici, glavnim međunarodnim organizacijama i činićemo sve što od nas zavisi da se konflikt što pre okonča“.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin: Rusija ne smije dozvoliti da bude izolovana

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2014

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da se Rusija mora usresrediti na pitanja razvoja, ne smije dozvoliti da bude izolovana i mora razvijati odnose sa partnerima..."Moramo mirno, dostojanstveno i efikasno graditi našu zemlju, ne smijemo dozvoliti da budemo izolovani od ostalog svijeta,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.