Promocija projekta Beograd 2020

Izvor: GledajNapred, 06.Maj.2011, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija projekta "Beograd 2020"

AKCIJA. - Povodom Dana Evrope, Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima će u nedelju, 8. maja, na ceremoniji u centru grada promovisati projekat "Beograd 2020 - grad u postupku kandidature za Evropsku prestonicu kulture".

Na pultu postavljenom na uglu Nušićeve i Makedonske ulice, građani će od 10.00 do 16.30 imati prilike da se informišu o projektu "Beograd 2020", kao i da dobiju zastavice sa obeležjima >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << Evropske unije i samog projekta. Građani će takođe moći da odgovore na jednostavna pitanja u anketi "Po čemu je Beograd evropska metropola?", a dobijeni odgovori će poslužiti za generalni uvid u stavove Beograđana na ovu temu. (Ah Neša)

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.