Predavanje u Univerzitetskoj biblioteci o izazovima evropske ekonomske integracije

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje u Univerzitetskoj biblioteci o izazovima evropske ekonomske integracije

Nišlije koje bi da saznaju koja su moguća scenarija budućnosti EU, čuju više o evrofanatizmu i evroskepticizmu i mestu koje Srbija ima u procesu proširenja EU, mogu da posete Univerzitetsku biblioteku “Nikola Tesla” u četvrtak 27. aprila od 18 sati. Predavanje drži profesor Ekonomskog fakulteta Boban Stojanović.

On će na akademskom predavanju na temu “Izazovi evropske ekonomske integracije” govoriti i o dobrim i lošim stranama funkcionisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Evropske unije, kao i o objektivnosti u vrednovanju njenih tekovina.

Dr Boban Stojanović je redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Nišu. Na osnovnim studijama predaje Teoriju i politiku cena i Mikroekonomiju, a na diplomskim-master studijama Mikroekonomski modeli. Na doktorskim studijama je angažovan na predmetu Savremena mikroekonomska analiza - navode organizatori.

Stručno se usavršavao i boravio na univerzitetima u Bohumu, Frankfurtu, Gracu i Sarbrikenu. Osnivač je i prvi upravnik Centra za multidisciplinarne studije i naučna istraživanja na Univerzitetu u Nišu.

Predavanje je deo ciklusa akademskih predavanja koje EU info kutak i Univerzitetska biblioteka realizuju u toku ovog semestra.

Prisustvo je besplatno, ali je potrebno da zainteresovani potvrde da će biti na predavanju do srede 26. aprila do 17 sati, porukom na mejl officenis@euinfo.rs ili na broj 018/254-461.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.