Potpisan memorandum između Srbije i OEBS-a

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan memorandum između Srbije i OEBS-a

Memorandum o razumevanju, koji podrazumeva saradnju u oblasti pravne reforme, danas su u Varšavi potpisali predstavnici skupštine Strbije i OEBS-ove kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava, saopštila je skupštinska služba za dnose sa javnošću.

Memorandum o saradnji u oblasti pravne reforme, koji bi trebalo da unapredi zakonodavni proces i doprinese integraciji Srbije u Evropsku uniju, poptisali su predsednik Zakonodavnog odbora skupštine Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vlatko Ratković i ambasador OEBS-ove Kancelarije Janez Lenarčič.

Švajcarska uklanja mine u Srbiji

Srpski političari za i protiv podele Kosova

Delegacija Zakonodavnog odbora nastavlja sutra posetu Varšavi razgovorom sa predstavnicima Zakonodavnog odbora Sejma Republike Poljske.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.