Porošenko: Nacrt zakona o ratifikaciji sporazuma o pridruživanju EU stiže u parlament u septembru

Izvor: Vostok.rs, 24.Avg.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko: Nacrt zakona o ratifikaciji sporazuma o pridruživanju EU stiže u parlament u septembru

24.08.2014. -

Predsednik Ukrajine Petar Porošenko planira da sredinom septembra unese u skupštinsku proceduru nacrt zakona o ratifikaciji sporazuma o pridruživanju EU.

To je on saopštio posle susreta sa kancelarom Nemačke Angelom Merkel. Sporazum o pridruživanju Ukrajine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << EU je potpisan u Briselu 27. juna. Dokument predviđa jačanje saradnje u raznim oblastima, usklađivanje nacionalnog zakonodavstva sa evropskim, pristup zemlje, koja zaključuje sporazum sa EU, na evropsko tržište.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Mikhail Markiv    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

SBU: Ukrajina ne isporučuje proizvode vojne namene u RF

Izvor: Vostok.rs, 25.Avg.2014, 11:11

25.08.2014. -..Ukrajina ne isporučuje priizvode vojne namene u Rusiju, izjavio je šef Službe bezbednosti Ukrajine Valentin Nalivajčenko. On je naglasio da je predsednik Petar Porošenko doneo odluku o formiranju specijalne komisije za vojno-tehičku saradnju, koja će kontrolisati proizvodnju i nedozvoljene...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.