Politička neutralnost otvara vrata

Izvor: B92, 18.Mar.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Politička neutralnost otvara vrata

Beograd -- Potpredsednik DSS Nenad Popović ocenio je da je proglašenje političke neutralnosti najbolji način da se obezbedi zaštita ekonomskih interesa Srbije.

"Politička neutralnost bi mogla da nam otvori sva vrata, a ne zatvori nijedna", naveo je Popović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Prema njegovim rečima, kao politički neutralna država Srbija bi mogla da razvija najbolje ekonomske odnose sa Evropskom unijom, Rusijom i SAD, koji bi bili zasnovani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na "čistom računu i na obostranom interesu".

"D S S se zalaže za ekonomski samostalnu, politički i vojno neutralnu Srbiju čiji će prosperitet biti zasnovan za unutrašnjem razvoju i rastu domaće privrede i proizvodnje", dodao je Popović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS za politiku neutralnosti

Izvor: RTS, 18.Mar.2012

Proglašenje politike neutralnosti je najbolji način da se obezbedi zaštita ekonomskih interesa Srbije i to bi moglo da nam otvori sva vrata, a ne zatvori nijedna, kaže potpredsednik Demokratske stranke Srbije Nenad Popović...Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Nenad Popović kaže da je proglašenje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.