Izvor: Danas, 08.Jul.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitati opoziciju

Opozicione stranke u Skupštini Srbije žele da budu uključene u razgovore o izboru šefa državnog tima za pregovore o pristupanju Evropskoj uniji, kažu za Danas u DS, LDP i SVM. U DS navode da će podržati inicijativu da ovu temu razmatra skupštinski Odbor za evropske integracije i ne isključuju mogućnost da je oni pokrenu. U LDP kažu da nije bitan način na koji će doći do saglasnosti vlasti i opozicije i spremi su da podrže održavanje posebne sednice Odbora o pregovaračkom timu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pitati i opoziciju o pregovaraču"

Izvor: B92, 09.Jul.2013, 01:03

Beograd -- Opozicione stranke u Srbiji žele da budu uključene u razgovore o izboru šefa državnog tima za pregovore o pristupanju EU, kažu za Danas u DS, LDP i SVM...U DS navode da će podržati inicijativu da ovu temu razmatra skupštinski Odbor za evropske integracije i ne isključuju mogućnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.