PROVERITE SUMNJIVE PRIVATIZACIJE!

Izvor: Kurir, 28.Jun.2011, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVERITE SUMNJIVE PRIVATIZACIJE!

BEOGRAD - Privatizacije na proveri! Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić izjavio je juče da bi trebalo preispitati sve sporne privatizacije i da privatizaciju „Luke“ smatra specifičnom:

BEOGRAD - Privatizacije na proveri!

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić izjavio je juče da bi trebalo preispitati sve sporne privatizacije i da privatizaciju „Luke“ smatra specifičnom:

- Proces privatizacija bio je neophodan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali ja ne bih dozvolio prodaju preduzeća na rate bilo kome bez prethodne provere i porekla novca i kvalifikacije kupca firme.

Govoreći o preporuci EU da se preispitaju određene privatizacije, Ćirić je rekao da je problem ako je Srbija došla u situaciju da neko drugi kaže da je potrebno preispitati sporne privatizacije u poslednjih 10 godina.

- Za neke od tih privatizacija bilo je istražnih radnji, ali bolje bi bilo da smo mi to uradili ranije - naglasio je Ćirić.

(R. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.