Orban ponovo provocira EU, ide kod Erdogana

Izvor: B92, 19.Avg.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban ponovo provocira EU, ide kod Erdogana

Budimpešta -- Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto posetiće u utorak Ankaru, u pripremama za posetu premijera Viktora Orbana Turskoj.

Sijarto će biti prvi visoki evropski zvaničnik koji će posetiti Tursku posle pokušaja puča u toj zemlji u julu, prenosi MTI.

Osim pripreme Orbanove posete, Sijarto će s turskim kolegom Mevlutom Čavušogluom razgovarati o bilateralnoj saradnji i sporazumu Turske i EU o migrantskoj krizi.

Iz Ankare, Sijarto će otputovati u Egipat, gde će se sastati s egipatskim zvaničnicima.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Orban ponovo provocira EU, ide kod Erdogana

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2016

Ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto posetiće u utorak Ankaru, u pripremama za posetu premijera Viktora Orbana Turskoj...Sijarto će biti prvi visoki evropski zvaničnik koji će posetiti Tursku posle pokušaja puča u toj zemlji u julu, prenosi MTI...Osim pripreme Orbanove posete, Sijarto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.