Orban: Priliv imigranata u Evropu je beskonačan

Izvor: Press, 04.Sep.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orban: Priliv imigranata u Evropu je beskonačan

Priliv imigranata u Evropu je beskonačan i ukoliko Evropska unija ne zaštiti svoje granice, na desetine miliona novih imigranata bi moglo da dođe, izjavio je danas premijer Mađarske Viktor Orban.
        "Realnost je da Evropdi preti masovni prliv ljudi, na desetine miliona ljudi bi moglo da dođe u Evropu", rekao je on mađarskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << državnom radiju Košut, preneo je Rojters. "Sada govorimo o stotinama i hiljadama, ali naredne godine ćemo govoriti o milionima i tome nema kraja", naveo je Orban. On je rekao da ćemo iznenada shvatiti da samo mi manjina na sopstvenom kontinentu. Orban je zatražio od Evrope da "pokaže snagu u zaštiti svojih granica". On je istakao da između Mađarske i EU postoje razlike u stavovima jer većina evropskih lidera smatar da svakome treba dozvoliti da uđe u Evropu. "Ukoliko svakoga pustimo to će značiti kraj Evrope, rekoa je mađarski premijer.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.