Izvor: Gradnja-Online.com, 01.Okt.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od 1. oktobra za sve objekte obavezni "energetski pasoši"

U Srbiji 1. oktobra počinje izdavanje "energetskih pasoša", koji će biti obavezni za sve nove i stare objekte.Novi objekti će, u skladu sa propisima u Evropskoj uniji (EU), morati da imaju taj dokument da bi dobili upotrebnu dozvolu, a stari ukoliko se prodaju, izdaju ili rekonstruišu.Primena pravilnika sa obavezom "energetskih pasoša", koji će pratiti potrošnju energije objekta, počinje 30. septembra, ali pošto je u pitanju nedelja, izdavanje tih dokumenta će početi ponedeljak, rekao je Tanjugu predsednik Inženjerske komore Srbije (IKS) Dragoslav Šumarac.

Nastavak na Gradnja-Online.com...






Povezane vesti

Energetski pasoši od danas obavezni

Izvor: Kamatica.com, 01.Okt.2012

Danas u Srbiji počinje izdavanje "energetskih pasoša", koji će biti obavezni za sve nove i stare objekte. Novi objekti će, u skladu sa propisima u Evropskoj uniji (EU), morati da imaju taj dokument da bi dobili upotrebnu dozvolu, a stari ukoliko se prodaju, izdaju ili rekonstruišu..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Gradnja-Online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Gradnja-Online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.