Očekuje se da ove sedmice bude definisana agenda reformi

Izvor: Cafe.ba, 09.Jun.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuje se da ove sedmice bude definisana agenda reformi

SARAJEVO- Stranka demokratske akcije /SDA/ očekuje da ove sedmice bude definisana agenda reformi u ekonomsko-socijalnoj sferi nakon čije će realizacije BiH moći da podnese kredibilnu aplikaciju za članstvo u EU.

Iz SDA je saopšteno da se pozdravlja odluka Vlade Federacije BiH koja je danas uradila svoj dio posla, i da se očekuje da to uradi Savjet ministara BiH na sutrašnjoj sjednici i Vlada Republike Srpske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << te da 11. juna, u prisustvu evropskog komesara za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesa Hana, bude potpisana reformska agenda.

Pozivaju se sve stranke potpisnice izjave o obnovljenom pristupu EU BiH, koja je potvrđena i u Parlamentarnoj skupštini BiH, da predano rade na realizaciji obaveza koje sadrži izjava, odnosno da prednost daju realizaciji preuzetih obaveza i provođenju neophodnih reformi.

"Šansa koja je pružena BiH ne smije biti propuštena. Neprihvatljivo je da BiH i njeni građani budu kažnjeni zbog ponašanja pojedinih političkih stranaka", poručuju iz SDA.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.