O projektima nemačke vlade u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O projektima nemačke vlade u Rumi

Sekretar u ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja Nenad Ivanišević posetio je Rumu i razgovarao sa predsednikom opštine Slađanom Mančićem o potencijalnim projektima koji bi se realizovali kroz pomoć nemačke vlade, a u cilju poboljšanja socijalne infrastrukture.

Tema razgovora je bilo i potpunije upoznavanje projekta "Gerontološki centar" koji će biti finansiran od strane EU.

Ideja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da se u okviru gerontološkog centra otvori i dnevni boravak, kako bi usluge ove institucije bile još potpunije, a projekat se predaje do 14. februara kako bi na međunarodnoj konferenciji, koja će biti održana u Beogradu od 4. do 6. aprila moglo o tome da se razgovara u cilju preciziranja datuma realizacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.