Novi Sad za “zelenu budućnost dece”

Izvor: Novine novosadske, 09.Jan.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad za “zelenu budućnost dece”

Zastita zivotne sredine projekatU okviru projekta “Zaštita životne sredine i obnovljivi izvori energije za zelenu budućnost dece” šefica Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj Grada Novog Sada Olivera Simović prisustvovala je radnom sastanku sa predstavnicima Agencije za energetiku, Osnovne škole “Nikola Tesla” i lokalne samouprave Alđo iz Republike Mađarske, gde su direktor Agencije za energetiku Branislav Bandić i predstavnik delegacije Evropske unije potpisali ugovor o realizaciji tog projekta.
- Ovaj projekat je veoma značajan jer podrazumeva čvršću saradnju škola, prenos znanja i iskustava, kao i delimičnu rekonstrukciju novosadske OŠ “Nikola Tesla”, odnosno zamenu rasvete, stolarije i postavljanje solarnih panela na krovu fiskulturne sale – izjavila je Olivera Simović i naglasila da su svi partneri ravnopravno učestvovali u pripremi projekta.
Realizacija projekta “Zaštita životne sredine i obnovljivi izvori energije za zelenu budućnost dece” je finansijski podržana iz fonda EU programa IPA prekogranične saradnje Mađarska – Srbija.

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.