Izvor: Capital.ba, 26.Sep.2010, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova klasifikacija vina u Srbiji

BEOGRAD, Vina u Srbiji ubuduće će, umjesto kao stona, kvalitetna, vrhunska i čuvena, biti klasifikovana kao vina bez geografskog porijekla i vina sa geografskim porijeklom, pri čemu će ona sa geografskim porijeklom biti podjeljena na tri kategorije. Novom klasifikacijom vina iz Srbije, koja je usaglašena sa regulativom Evropske unije (EU), predviđeno je da se vina sa...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Nova klasifikacija vina

Izvor: EMportal, 26.Sep.2010

Vina u Srbiji ubuduće će, umesto kao stona, kvalitetna, vrhunska i čuvena, biti klasifikovana kao vina bez geografskog porekla i vina s geografskim poreklom, pri čemu će ona s geografskim poreklom biti podeljena na tri kategorije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.