Izvor: BanjalukaLive.com, 23.Maj.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka najpopularnija zemlja svijeta

Prema godišnjoj anketi Svjetskog servisa BBC-ja najpopularnija zemlja na svijetu je Nemačka. Većina od 26.000 ispitanika iz 25 zemalja širom svijeta, upitanih da rangiraju 16 zemalja i Evropsku uniju po tome da li je njihov uticaj na svijet "uglavnom pozitivan" ili "uglavnom negativan", ocijenilo je da Njemačka ima najpozitivniji uticaj. Čak 59 odsto ispitanika je odgovorilo da Njemačka ima pozitivan uticaj na svijet, dok je 15 odsto njih doživljava negativno. Na drugom mjestu nalazi se Kanada, trećem Velika Britanija, zatim slijede Japan, Francuska, EU, Brazil, SAD i ostali dok posljednja četiri mjesta zauzimaju Izrael, Severna Koreja, Pakistan i Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/njemacka-najpopularnija-zemlja-svijeta.html)
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Njemačka najomiljenija zemlja svijeta

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2013

BERLIN - Njemačka je, prema jednoj anketi britanskog radija BBC, najomiljenija zemlja svijeta, prenijeli su danas njemački mediji, navodeći da je samo u jednoj, od 25 zemalja u kojima je sprovedena anketa, data pretežno negativna slika o Njemačkoj, a to je bila Grčka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.