Nestala stolica koja je čekala Srbiju u EU

Izvor: Njuz.net, 25.Sep.2012, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala stolica koja je čekala Srbiju u EU

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Poslednja fotografija nestale stolice


BRISEL, 25. septembar 2012, (Njuz) – Stolica koja je u sedištu Evropske unije u Briselu čekala Srbiju nestala je, saznaje Njuz iz diplomatskih izvora.
Kako prenosi naš izvor, stolica je nestala nakon što je specijalni izaslanik EU Miroslav Lajčak u petak u Beogradu rekao da Srbiju čeka prazna stolica u Evropskoj uniji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net <<
- U petak posle podne, pred kraj radnog vremena, sve je bilo u redu i sve stolice su bile na svom mestu. Međutim, da nešto nije u redu primećeno je u subotu pre podne kada je portir briselske zgrade u kojoj je sedište Evropske unije krenuo u redovni obilazak – priča detalje naš izvor.
Kako on kaže, portir je prošao pored prostorije u kojoj je oko okruglog stola uvek 29 stolica, 27 za članice EU, jedna za Hrvatsku, koja od 1. januara postaje punopravni član Unije, i jedna prazna stolica koja čeka Srbiju.
- Kako je ispričao portir, koji je inače veoma iskusan, na prvi pogled sve je delovalo uobičajeno pa je nastavio obilazak. Međutim, nešto ga je kopkalo, vratio se i prebrojao 28 stolica. Ona namenja Srbiji je nestala, a ostale su bile pomerene tako da se nedostatak jedne stolice ne primeti – priča detalje ovaj izvor iz vrha Evropske komisije.
Na pitanje zašto EU zvanično ne objavi da je nestala stolica koja je čekala Srbiju, naš izvor kaže da se ovako nešto još nije dogodilo i da se u EU razmatraju mogućnosti kako da se što bezbolnije izađe iz ove krize.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.