Nedovoljna podrška medija integracijama u EU

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedovoljna podrška medija integracijama u EU

Predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht kritikovala je danas domaće medije zbog nedovoljne podrške procesu evropskih integracija Srbije.

U okviru rasprave "Perspektiva Srbije u EU" na skupu povodom 10. godišnjice petooktobarskih promena, ona je rekla da su mediji pozvani da učestvuju na skupu, ali da prisustvuju samo otvaranju konferencije a potom je napuštaju.

Problem su urednici koji preuzimaju agencijske vesti, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Sonja Liht na skupu pod nazivom "Srbija na putu ka Evropi - 10 godina kasnije" koji se održava u hotelu Kontinental.

"Vrlo je popularno kritikovati političare ali ne i medije", rekla je Sonja Liht i ocenila da u procesu evropskih integracija ne postoji dovoljna podrška medija.

Današnju konferenciju organizuju vladina Kancelarija za evropske integracije, Beogradski fond za političku izuzetnost i Balkanski fond za demokratiju.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dzurinda: Tadić može da završi Đinđićev posao

Izvor: Blic, 05.Okt.2010

Ministar spoljnih poslova Slovačke Mikulaš Dzurinda rekao je danas u Beogradu da Srbija na putu ka Evropskoj uniji treba da završi započete reformske procese i uspostavi "dobre i održive" odnose sa Prištinom. .."Znam da to nije lak zadatak ali je svet pun teških zadataka", rekao je Dzurinda na...

Nastavak na Blic...

Sonja Liht: Nedovoljna podrška medija integracijama u EU

Izvor: Blic, 06.Okt.2010, 00:00

Predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht kritikovala je danas domaće medije zbog nedovoljne podrške procesu evropskih integracija Srbije. ..U okviru rasprave "Perspektiva Srbije u EU" na skupu povodom 10. godišnjice petooktobarskih promena, ona je rekla da su mediji pozvani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.