Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji važan partner u procesu integracija

BANJALUKA - Ministri spoljnih poslova zemalja EU razgovaraće 17. aprila o mogućnosti pristupanja BiH Uniji, a jasno je da Brisel neće promijeniti uslove za to, ali će tražiti način da pomogne u njihovom ispunjavanju, izjavio je portparol Delegacije EU u BiH Endi Mekgafi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

McGuffie: Šefovi diplomacije EU o BiH 17.aprila

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Apr.2014

Glasnogovornik Delegacije Evropske unije (EU) u Bosni i Hercegovini Andy McGuffie  najavio je danas da će ministri vanjskih  poslova zemalja EU razgovarati 17. aprila o mogućnosti pristupanja BiH EU, dodajući da je jasno da Brisel neće promijeniti  uvjete  postavljene za ulazak, ali će "tražiti...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.