Ne primajte Hrvatsku u EU, zapaliću se!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2010, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne primajte Hrvatsku u EU, zapaliću se!

U centru Zagreba pred nemačkom ambasadom izvesni A. M. pretio je da će se zapaliti. "Tražim da Nemačka Hrvatsku ne primi u Evropsku Uniju, jer su ovde svi lopovi. U autu imam 500 litara benzina i zapaliću se tačno u 9 sati," bilo je sve što je rekao.

Kada je to izjavio 49- ogodišnji A.M. se vratio do automobila i seo, upalio upaljač i tada je počela drama, koju su njegovim izvlačenjem iz “auta-bombe” >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čiji je prtljažnik bio pun plastičnih kanistera s benzinom- rešili specijalci.

Njegovom izvlačenju iz automobila prethodilo je blokiranje tog dela Zagreba, jer su na lice mesta stigli pirotehničari, vatrogasci, brojni policajci, ali i operativci Sigurnosno-obaveštajne agencije.

Vatrogasci su automobil posuli peskom kako bi se sprečilo eventualno paljenje, nakon čega su specijalci razbili stakla i izvukli A. M.-a na ulicu, a potom ga je odvezla Hitna pomoć.

Kako hrvatski "Jutarnji list" saznaje, A. M. je već pisao pismo nemačkoj kancelarki Angeli Merkel u kojem je tražio da ta zemlja ne glasa za prijem Hrvatske u Evropsku Uniju, a kao motiv je naveo lopovluk u Hrvatskoj.

A. M. je iz okoline Sinja, ali živi u Splitu. Već je poznat policiji zbog nedozvoljene trgovine cigaretama i ima kaznenu prijavu zbog oštećenja i uništenja tuđe imovine. Navodno je zbog duševne bolesti pod stalnim nadzorom psihijatara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.