Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jun.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredak na putu evropskih integracija

"Nacionalnim programom za integraciju Crne Gore u Evropsku uniju Crna Gora je pokušala da sve sektorske aktivnosti objedini na jedan način i da ustanovi legislativu i institucije, kako postojeće, tako i formiranje novih, kako bi mogla u periodu od 2008. do kraja 2012. godine da bude unutrašnje spremna za članstvo u Evropskoj uniji," kaže Ana Vukadinović, sekretar Sekretarijata za evropske integracije Crne Gore.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

SRBIJA 2009. KANDIDAT ZA EU

Izvor: Kurir, 09.Jun.2008, 07:37

BEOGRAD - Direktorka vladine kancelarije za evropske integracije Tanja Miščević očekuje da će Srbija iduće godine postati kandidat za Evropsku uniju. - Imam sliku Srbije 2009. koja ima status kandidata za članstvo i sprovodi sporazum o pridruživanju na dobar način - rekla je Miščevićeva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.