Nadamo se pozitivnoj odluci Berlina

Izvor: Danas, 19.Mar.2013, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadamo se pozitivnoj odluci Berlina

Članovi delegacije nemačkog parlamenta, koja je prošla dva dana bila u poseti Beogradu, smatraju da je ova Vlada Srbije postigla veliki napredak u reformama i dijalogu s Prištinom. Oni se nisu pojedinačno izjašnjavali o tome kakav će biti stav Bundestaga o datumu početka pregovora Srbije i EU, ali mi se nadamo pozitivnoj odluci, kaže za Danas Vesna Marković, članica Glavnog odbora SNS i predsednica Grupe prijateljstva Skupštine Srbije s Nemačkom, koja se juče sastala s poslanicima iz Berlina.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pregovori, pa fokus na reforme

Izvor: Danas, 19.Mar.2013

Važno je da pregovori o članstvu Srbije u EU počnu što pre, jer tada će pažnja i na domaćem planu i kod evropskih aktera biti potpuno fokusirana na unutrašnje reforme i bolji život građana, kaže za Danas Milica Delević, predsednica Odbora za evropske integracije Narodne skupštine, koja je...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.