Miščević sutra na konferenciji u Briselu

Izvor: Blic, 02.Dec.2013, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miščević sutra na konferenciji u Briselu

U Briselu će sutra biti održana konferencija o proširenju Evropske unije na kojoj će učestvovati i Tanja Miščević, šefica tima Srbije za pregovore o pridruživanju.

Osim Miščević, na konferenciji koju organizuje nevladina organizacija “Prijatelji Evrope”, biće i evropski komesar za proširenje Štefan File, šef slovačke diplomatije Miroslav lajčak, generalni sekretar Regionalnog saveta za saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Goran Svilanović i mnogi drugi.

Osim “Prijatelja Evrope”, među organizatorima konferencije su nemačka fondacija “Konrad Adenauer i “MK Grupa”, čiji je predsednik Miodrag Kostić takođe jedan od učesnika.

Skup je zakazan dve nedelje uoči ključnog sastanka Saveta ministara zemalja članica EU, na kome se očekuje konačna odluka o tome da li će pregovori Srbije o pridruživanju početi u decembru ove, ili u januaru sledeće godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miščević sutra u Briselu

Izvor: Akter, 02.Dec.2013

U Briselu će sutra biti održana konferencija o proširenju Evropske unije na kojoj će učestvovati i Tanja Miščević, šefica tima Srbije za pregovore o pridruživanju

Nastavak na Akter...

U Briselu skup o ekonomskoj politici na Balkanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2013, 08:35

Zvaničnici zemalja Zapadnog Balkana uključujući i šeficu srpskog pregovoračkog tima s EU Tanju Miščević, predstavnici Evropske unije, stručnjaci i poslovni ljudi okupiće se danas u Briselu na godišnjem samitu posvećenom evropskoj politici na Balkanu. Samit koji se održava od 1999. godine,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.