Miščević: Nadam se da će uskoro biti otvorena tri poglavlja

Izvor: Beta Video, 07.Feb.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miščević: Nadam se da će uskoro biti otvorena tri poglavlja

BEOGRAD- Šefica pregovaračkog tima Srbije u pregovorima o članstvu u EU Tanja Miščević rekla je danas da se nada da će uskoro biti potvrdjen termin održavanja medjuvladine konferencije Srbije i EU na kojoj bi mogla biti otvorena tri poglavlja. ``Ja se nadam da ćemo ubrzo imati potvrdu termina, znate da se govori o kraju februara i početku marta``, rekla je Miščević novinarima pred konferenciju o odnosima Srbije i Hrvatske ``Hrvatska naš sus(j)ed``, u organizaciji Centra za spoljnu politiku.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do sada nije bilo toliko direktnih kontakata sa Hrvatskom kada je reč o procesu evropskih integracij

Izvor: Beta Video, 07.Feb.2017

BEOGRAD - Šefica pregovaračkog tima Srbije u pregovorima o članstvu u EU Tanja Miščević e rekla da do sada nije bilo toliko direktnih kontakata sa Hrvatskom kada je reč o procesu evropskih integracija, ali da treba imati u vidu da su obe zemlje prošle kroz ciklus izbora što je usporilo tehničke...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.