Izvor: Glas javnosti, 06.Mar.2012, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirić: Više novca iz EU stiže 2014.

BEOGRAD - Zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije i koordinator za fondove EU, Ognjen Mirić izjavio je da bi Srbija, koja je do sada dobijala 200 miliona evra godišnje iz fondova EU, povećanje sredstava mogla da očekuje u okviru sledećeg budžeta Unije. "Povećanje sredstava može da se očekuje od 2014. godine i već je tu namenjeno 2,6 milijardi evra više sredstava za sve države kandidate i potencijalne kandidate", rekao je Mirić RTS-u.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIRIĆ: VIŠE NOVCA IZ EU STIŽE 2014.

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012

BEOGRAD - Zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije i koordinator za fondove EU, Ognjen Mirić izjavio je da bi Srbija, koja je do sada dobijala 200 miliona evra godišnje iz fondova EU, povećanje sredstava mogla da očekuje u okviru sledećeg budžeta Unije...BEOGRAD - Zamenik direktora...

Nastavak na Kurir...

Bez dodatnih sredstava iz IPA fonda do 2014.

Izvor: EMportal, 06.Mar.2012

U narednih godinu i po Srbija neće moći da očekuje dodatna sredstva iz pretpristupnih fondova EU (IPA) jer je budžet definisan za period 2007-2013, rekao je danas zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije Ognjen Mirić.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.