Izvor: SEEcult.org, 05.Dec.2011, 04:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimart u Zagrebu

Teatar Mimart gostuje 5. decembra u Zagrebu posle 20 godina - predstavom “Odabrani se bude” kojom će u Teatru &TD biti završeni šesti Dani srpske kulture u Hrvatskoj. Predstava “Odabrani se bude”, u režiji Nele Antonović, deo je evropskog dvogodišnjeg projekta “Wake Up”, podržanog od programa Kultura 2007-2013 Evropske unije, u kojem učestvuju i Univerzitet u Edinburgu, Musicians without Borders International (Holandija) i, kao koordinator, Opera Circus iz Velike Britanije.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Teatar Mimart gostuje u Zagrebu

Izvor: B92, 05.Dec.2011

Teatar Mimart gostuje 5. decembra u Zagrebu posle 20 godina - predstavom "Odabrani se bude” kojom će u Teatru &TD biti završeni šesti Dani srpske kulture u Hrvatskoj...Predstava "Odabrani se bude”, u režiji Nele Antonović, deo je evropskog dvogodišnjeg projekta "Wake Up”,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.