MLAĐAN DINKIĆ: PODRŠKA SRBIJI

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLAĐAN DINKIĆ: PODRŠKA SRBIJI

BRISEL - Evropski komesar za regionalni razvoj Johanes Han pružio je podršku Srbiji u budućem sprovođenju Strategije za Dunav, izjavio je juče u Briselu potpredsednik srpske vlade Mlađan Dinkić

BRISEL - Evropski komesar za regionalni razvoj Johanes Han pružio je podršku Srbiji u budućem sprovođenju Strategije za Dunav, izjavio je juče u Briselu potpredsednik srpske vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mlađan Dinkić.

Dinkić je posebno ukazao na to da „iz iskustva evropske politike u pomaganju nerazvijenim regionima Srbija može mnogo da nauči, budući da se u sadašnjem budžetu, a to će ostati i u budućem budžetu Evropske unije, deset puta veća sredstva namenjuju manje razvijenim regionima u EU“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.