Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajčak: OHR treba da reaguje na lošu odluku o referendumu

SARAJEVO- Odluka Narodne skupštine Republike Srpske o referendumu predstavlja "korak koji ide u lošem pravcu" i EU očekuje od visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da pokaže inicijativu i plan kako da OHR reaguje na ovu odluku, izjavio je danas u Sarajevu visoki funkcioner EU Miroslav Lajčak.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak razgovarao sa ambasadorima Vijeća za provedbu mira u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Apr.2011

Funkcioner EU Miroslav Lajčak razgovarao je danas u Sarajevu sa ambasadorima zemalja članica Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira,te prisustvovao redovnom sastanku predstavnika zemlja članica EU u Sarajevu. "To je jedan od redovnih sedmičnih sastanaka šefova misija zemalja EU kojem je Lajčak...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Lajčak u Banjaluci

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Apr.2011, 10:11

Funkcioner EU Miroslav Lajčak sastat će se danas u Banjaluci sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Lajčak će se također sastati i sa predsjednikom Srpske demokratske stranke Mladenom Bosićem, te sa predsjednikom Demokratske partije Draganom Čavićem i potpredsjednikom ove stranke...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Lajčak danas u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2011

SARAJEVO - Funkcioner EU Miroslav Lajčak sastaće se danas u Banjaluci sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

SDA kritikuje Incka

Izvor: Danas, 29.Apr.2011

Generalni sekretar Stranke demokratske akcije Amir Zukić pozvao je juče međunarodnu zajednicu i visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Valentina Incka da stavi van snage odluku Narodne skupštine Republike Srpske o raspisivanju referenduma.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.