Keri: Neophodno kreativno rukovodstvo zbog Bregzita

Izvor: Blic, 16.Jul.2016, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri: Neophodno kreativno rukovodstvo zbog Bregzita

Američki državni sekretar DŽon Keri rekao je danas da je kreativno rukovodstvo neophodno da bi se došlo do najboljeg mogućeg ishoda zbog odluke Britanije da izađe iz EU.

Keri je naglasio da SAD nisu željele da Britanija izađe iz EU "i da smatra da to nije bila dobra ideja", ali da poštuju ishod referenduma održanog 23. juna.

- Ponekad kada stvari deluju bledo i teško, postoji mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svemu i morate pronaći šansu, morate više raditi sa kreativnim rukovodstvom. Apsolutno sam uveren da, ukoliko ljudi ovome priđu studiozno, trezveno, sa kreativnošću, postoji način da se pronađe snaga za bilo šta što predstoji - naglasio je Keri.

Pročitajte još:

Keri će u ponedeljak prisustvovati sastanku ministara spoljnih poslova EU u Briselu nakon čega će otputovati u Britaniju.

Šef diplomatije Luksemburga Žan Aselborn rekao je da EU i Britaniju moraju da pronađu način za rešavanje novonastale situacije, jer su "u budućnosti neophodni jedni drugima".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.