Pajtić: Kancelarija u Briselu posle statusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Dec.2009, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Kancelarija u Briselu posle statusa

NOVI SAD - Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić najavio je da će pokrajina otvoriti predstavništvo u Briselu, kada Srbija dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.

"Mi smo tehnički spremni, kada je reč o kadrovima, da sutra otvorimo to predstavništvo, ali ćemo se ponašati racionalno i ekonomično i otvorićemo kancelariju u Briselu kada ona bude više donosila, nego koštala Vojvodinu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Pajtić za novosadski Dnevnik.

Pajtić je rekao da će se posle novogodišnjih praznika razgovarati sa Savezom vojvođanskih Mađara o odnosima u koaliciji, jer se ne može govoriti o doslednom ponašanju kada partner iz koalicije glasa protiv budžeta.

On je najavio da će se ponovo kandidovati za potpredsednika Demokratske stranke, koju u 2010. godini očekuje izborna skupština.

"Nema dileme da ću za to dobiti podršku pokrajinske organizacije, koja me, po stranačkom statutu, predlaže na tu funkciju", rekao je Pajtić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.