Kacin: Datum pregovora bitniji od priča o izborima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kacin: Datum pregovora bitniji od priča o izborima

PRAG -

Šanse da Srbija za nekoliko meseci uspe da dobije datum za početak pristupnih pregovora sa Evropskom unijom, važnije su od svega drugog što trenutno opterećuje srpsku političku scenu, uključujući priče o vanrednim izborima, ocenio je danas izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Jelko Kacin.

Kacin je za radio Slobodna Evropa ocenio da su eventualne spekulacije o vanrednim izborima, u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trenutku, prema njegovom mišljenju, nerealne.

"Mislim da je srpska vlada u ovom momentu u potpunosti posvećena ispunjavanju uslova za dobijanje datuma za početak pregovora o članstvu sa Evropskom unijom. Zato su eventualne spekulacije o vanrednim izborima u ovom momentu, po meni, nerealne. Ja mislim da će Srbija iskoristiti tu istorijsku šansu da se izbori, i da će se na kraju i izboriti za taj datum. Zato bih rekao da su sve druge priče koje u ovom momentu opterećuju srpsku političku scenu manje važne od te", zaključio je Kacin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kacin: Datum pregovora sa EU bitniji od priča o izborima

Izvor: Blic, 03.Feb.2013

Šanse da Srbija za nekoliko meseci uspe da dobije datum za početak pristupnih pregovora sa Evropskom unijom, važnije su od svega drugog što trenutno opterećuje srpsku političku scenu, uključujući priče o vanrednim izborima, ocenio je danas izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju, Jelko Kacin...Kacin...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.