Joksimović: Do kraja juna još dva ili tri poglavlja

Izvor: B92, 16.Maj.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Do kraja juna još dva ili tri poglavlja

Beograd -- Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izrazila je uverenje da će Srbija do kraja juna otvoriti dva ili tri poglavlja u pregovorima sa EU.

"Radimo intenzivno na tome. To je ono što pokazuje stabilnost reformi i što građani očekuju da ćemo reformisati zemlju. Niko ne treba da potceni značaj imidža i kontakata u međunarodnim odnosima. Srbija to dugo na ovaj način nije imala", rekla je Joksimović novinarima u Sofiji posle sastanka Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narodne partije (EPP).

Ona je navela da je uvek realistična i da, pošto dugo učestvuje na ovakvim sastancima, može da kaže da postoji očekivanje da Srbija ubrza svoje reforme.

"Ne doživljavam to uvek kao kritiku, već očekivanje od onog koji je najsposobniji", rekla je Joksimović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.