Ivan Ivanović: Režim se plaši razotkrivanja plana EU o naseljavanju Srbije migrantima

Izvor: KMnovine.com, 26.Avg.2015, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović: Režim se plaši razotkrivanja plana EU o naseljavanju Srbije migrantima

Skup protiv politike Evropske Unije da Srbiju naseli najmanje 400 hiljada emigranata sa Bliskog istoka, a prostor centralne Evrope ostane "čist" od ovih ljudi, zabranjen je od srpskih vlasti i to kao - fašistički.


   
Migranti koji iz Makedonije pristižu u Srbiju. Fotografija koja je inspirisala plakat za skup. / Foto: Telegraf.mk    

"Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << za šta smo se borili, krvarili, ginuli, stradali, sticali, gradili, jedan čovek i banda oko njega za par godina vladavine su izdali, prodali...i smeju nam se u lice.... I mi treba da ćutimo... Oni to očekuju od nas... Kažu mi ljudi, ćuti na***eš...nemojte miting protiv njega... Znate šta, ja sam već na***o što živim u ovakvoj Srbiji i gledam ovu bedu i jad... Gledam svoju zemlju i svoj narod kako propadaju, kako ih uništava skupina prodanih ljudi, plaćenika Zapada... Plaćali su cenu i mnogo veći Srbi od mene...Neka šalje premijer batinaše, službu, neka me biju, hapse, ubiju, ali ja sam u pravu! Na mojoj strani je istina, mogu na krst da me razapnu, ali to je tako! Bog sve gleda.. i mene.. i njega...izaćićemo pred istog kad tad, pre ili kasnije..." napisao je na svom Fejsbuk profilu Ivan Ivanović, predsednik SNP "NAŠI" i organizator skupa protiv pogubnog plana EU a ne migranata.


   
Pročitao ih je - Ivan Ivanović    

Vlast je rekla svoje, zapravo izdeklarisala i uz pretnju oružjem nametnula ukidanje neka od osnovnih ljudskih prava, istovremeno proglašavajući sebe "demokratskom" i evropskom, a sve to u liku ministra policije Nebojše Stefanovića.

Pitali smo organizatora skupa, Ivana Ivanovića kako sve to tumači, posebno nadimke kojima ih je je ministar policije obasuo, a inače i sam debelo zaglibio u nezakonito ponašanje na više polja.

"Stefanović je u pravom smislu opravdao svoj nadimak ("Slina" prim. aut.). Nakon pisanja tabloidnog lista, koji je režimska batina za sve neistomišljenike, da će na skupu protiv naseljavanja migranata koji organizuju NAŠI i Srbski Obraz biti nekakvih nemira, ministar ga je zabranio. Vlada Aleksandra Vučića nema nikakav legitimitet, to najpre zbog izdaje Kosova i Metohije i gaženja Ustava RS, čime su pogažena sva prava građana Srbije. Režim se plaši ovog protesta jer bi se razotkrio pakleni plan EU da emigranti moraju da nasele Srbiju. I to je ono što je bio okidač da nam zabrane skup" ukratko pojašnjava Ivanović za KM Novine.


   
Narodi prelaze iz "ruke u ruku", sve pod nadzorom EU / KM Novine    


Ivanović je siguran da to potvrđuje planove za naseljavanje Srbije, uz mali broj napaćenog naroda sa Bliskog istoka, i određenim brojem islamskih ekstremista odnosno terorista.


Na televiziji smo imali iznošenje ideja, pa čak i preporuka da se izgrade naselja za njih u "pustim" delovima Srbije. "Većina izbeglica su mahom muslimani, tako da ideja naseljavanja emigranta u pustim delovima je nešto što je sasvim realno" veruje naš sagovornik.


"Pisanja o naseljavanju migranta, su nešto što je zaista realno, i što će se dogoditi. Informacije koje smo mi objavljivali su da je Vučić odavno upoznat da emigranti moraju da ostanu u Srbiji, i da je to zapravo dogovor između njega i Angele Merkel. I sama Merkelova je rekla da će Nemačka pomoći Srbiji oko emigranata koji će ostati" podseća Ivanović.






Ovom skupu podršku je u međuvremenu dao i Mladen Obradović iz "Obraza". Međutim, u svom saopštenju o ukidanju skupa Stefanović je naveo da se ukida protest koji organizuju SNP NAŠI, Srpski Obraz i "Dveri" iako sam organizator tokom pozivanja na skup njih nije pominjao pa smo pitali odakle informacija da su i oni uključeni u skup a Ivanović ukratko odgovara da se "i režimski projekat "Dveri" mora reklamirati"...


Skup na kome se pre svega iskazuja želja za odbranom Srbije i očuvanjem bezbednosti srpskog naroda (što zbog terorista koje i Vlada tvrdi da pristižu, što zbog nagle i nasilne promene etničke strukture stanovništva i to u vreme ekonomske krize koja pojačava napetost i mogućnost izazivanja ozbiljnih nemira i sukoba unutar same države), nazvan je neofašističkim iako same organizatore niko nije ni pitao ni ispitivao o namerama i realnim povodima za njegovo organizovanje.


   
Fini neki (vojno sposobni) ljudi.    

Inače, i sam plakat za poziv na skup jasno šalje poruku da je protest organizovan protiv ideje Evropske unije o naseljavanju 400 hiljada emigranata a ne protiv dolaska ili prolaska ovih ljudi kroz Srbiju i protiv njih nema nikakvih ideja ni stavova osim prirodne potrebe za zaštitom svoje države i naroda. Tu ideju Zapad rapidno i uz upotrebu velike količine novca i primenu sile u ovom trenutku sprovodi na svojoj teritoriji.



Nakon bezobzirne NATO agresije na zemlje poput Avganistana, Iraka, Sirije… došlo je do masovnih migracija stanovništva iz ratom zahvaćenih područja. Umesto da ponesu makar deo odgovornosti za zlo koje su nanele i prihvate iseljenike čije su gradove i sela bombardovale i razorile, zemlje Evropske unije uvode restriktivne mere, grade zidove na granici sa Srbijom i pokušavaju da sav teret prebace na našu zemlju.

Izvod iz teksta kojim se poziva na skup, u celoti ga možete pročitati OVDE

Sa druge strane ta ista Vlada iz Beograda pregovara sa neskrivenim i već tradicionalnim fašistima i zločincima nad srpskim narodom, šiptarskim separatistima sa KiM. Stefanović je i ovde imao izuzetno zapaženu ulogu. Kao tadašnji Predsednik Skupštine, 2013. godine vanrednom odlukom ukinuo je lokalnu vlast i raspustio legalno izabrane odbornike u četiri opštine na severu Kosova i Metohije naseljene Srbima. Upražnjena mesta predstavnika lokalne vlasti popunjena su poslušnicima sa lista lažiranih i nasiljem sprovedenih šiptarskih izbora i to po zakonima "kvazi-države" na teritoriji srpske pokrajine KiM. Za takvu odluku i tako grubo kršenje Ustava Republike Srbije, preporučena kazna zatvora jeste i do 40 godina. Međutim, Nebojša Stefanović u takvoj Vladi umesto odgovornosti dobija unapređenje i postaje ministar policije...

                

   
Stefanović sa direktorom FBI-ja nedavno u Beogradu    

Ivanovića nije slomila diktatorska odluka pro-zapadnih vlasti iz Beograda i najavljuje skup iste nedelje i to protiv Aleksandra Vučića! Svi oni koji su nameravali da na zabranjeni skup dođu, sada to i mogu na novi, direktniji protest protiv kapitulacije srpske države koju sprovodi najkorumpiranija Vlada koju je država Srbija ikada imala a po svojoj izdaji čak i u svetu, pa i u istorijskom kontekstu gledano, neprevaziđena.

Autor: Ivan Maksimović

Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.