Ifo: šta bi doneo trgovinski sporazum EU i Rusije?

Izvor: EurActiv Srbija, 20.Feb.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ifo: šta bi doneo trgovinski sporazum EU i Rusije?

Sporazum o slobodnoj trgovini izmedju EU i Rusije i drugih zemalja Evroazijske ekonomske zajednice u ovom trenutku ne deluje kao realna mogućnost, ali bi po proračunu Centra za medjunarodnu ekonomiju nemačkog instituta Ifo svima doneo koristi, saopštio je 20. februara taj institut.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Šta bi doneo trgovinski sporazum EU i Rusije

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2017

Sporazum o slobodnoj trgovini između EU i Rusije i drugih zemalja Evroazijske ekonomske zajednice u ovom trenutku ne deluje kao realna mogućnost, ali bi po proračunu nemačkog Centra za međunarodnu ekonomiju nemačkog instituta Ifo svima doneo koristi, saopštio je danas taj institut...Prema rezultatima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.